Ηξερες οτι..

Η τακτική κατανάλωση Ganoderma Lucidum έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει την παραγωγή ιντερφερόνης και ιντερλευκίνης Ι και ΙΙ, ισχυρών φυσικών αντικαρκινικών ουσιών που παράγονται στο σώμα μας.

Επίσης,το Ganoderma οδηγεί στη μείωση του ζαχάρου στο αίμα, και μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης σε περιπτώσεις τύπου II, χωρίς τις παρενέργειες των φαρμάκων.
Διαβάστε περισσότερα..

Ράντσο στο Σοφικό Κορινθίας


Στο πανέμορφο πευκόδασος Σοφικού Κορινθίας και σε απόσταση μόλις 97 χλμ. από την Αθήνα βρίσκεται ένα ράντσο αφιερωμένο στα σπορ και τη φύση!
Οι εγκαταστάσεις του που απλώνονται σε έκταση 330 στρεμμάτων περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ, τένις, πίστα για ρόλλερς και πισίνα. Εκτός όμως από αυτά στο ράντζο μπορεί να επιδοθεί κάποιος και σε αθλήματα όπως τοξοβολία ξιφασκία και αναρρίχηση. Φυσικά η ιππασία έχει την τιμητική της. Σε τρεις μανέζ ολυμπιακών διαστάσεων και με την υποστήριξη εξειδικευμένων εκπαιδευτών οι επισκέπτες του ράντζου μπορούν να μυηθούν στην ιππασία ή να ακολουθήσουν διαδρομές ιπποτουρισμού στο δάσος.
Όσοι πάλι το προτιμούν, έχουν τη δυνατότητα να ανεβούν για βόλτα σε μια από τις δέκα άμαξες. Στο ράντσο οργανώνονται προγράμματα για σχολεία, εταιρείες καθώς και πρόγραμμα κατασκηνώσεων. Στις ξύλινες κατασκευές του, οι οποίες είναι χτισμένες σύμφωνα με τα πρότυπα της Άγριας Δύσης, μπορούν να φιλοξενηθούν οι επισκέπτες ενώ η τραπεζαρία χωρητικότητας 1200 ατόμων προσφέρεται για ένα υπέροχο πρωινό ή γεύμα.

Ενδεικτικές χιλιομετρικές αποστάσεις:
Αθήνα- Σοφικό Κορίνθου: 97 χλμ.
Αθήνα- Κόρινθος: 78 χλμ.
Θεσσαλονίκη- Κόρινθος: 584 χλμ.
Βόλος- Κόρινθος: 392 χλμ.

Πηγή: Τουριστική - ταξιδιωτική εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα"